GYIK

A rendelés pontosan mit jelent? Az órákat hogyan számoljuk?

A kisvonat óránként 45, illetve 50 ezer forintért vehető bérbe. Ehhez költségként társul az oda és vissza út - 30 km-ig ingyenes, felette kilméterenkénti elszámolás alapján.

Van-e rendszeres járata, menetrendje a gumikerekesnek Diósjenőn?

A kisvonat egyedi megrendelésekre megy, nincs rendszeres járatunk. Nyáron lesz több közösségi/családi program is, amikor indul a kisvonat és lehet csatlakozni - ezek paraméterei a Fboldalunkon (Boróka-ház, Diósjenő), vagy a honlapunkon követhetőek. 

Hány fő fér fel a kisvonatra?

2x28 fő, vagyis 56 fő fér el a kisvonat 2 kocsijára összesen.

Esővédelem van-e a kocsikon?

A kocsikon nincsenek ablakok, így az esővédelem nem biztosított. Az időjárás befolyásolhatja a megrendelést - előfordul, hogy szakadó esőben elmarad a vonatozás - ilyenkor keresünk új időpontot, vagy visszafizetjük a foglalást. A legfontosabb, hogy a kisvonatozás igazi élmény legyen, amire bármikor örömmel visszatérnek a vendégek!

Hangosítással rendelkezik a kisvonat?

A vezetőfülkében MP3as lejátszó biztosítja a zenét, hangot. Rendelkezünk mikrofonnal is, így akár mesélni is lehet menetidőben.

Van-e ajánlott útvonal Diósjenő környékén?

Igen, természetesen. Ajánljuk a hegyet, vagy a tavat, kb. 1 órás menetidővel. Részletes ajánló a FB oldalon, vagy a honlapunkon található!

Esküvőkre milyen díszítést tudnak vállalni?

Alapdíszítő elemeket kap a kisvonat, fehér tüll lepleket és zöld organza virágokat. Ettől eltérő díszítést is lehet kérni, de ezek költsége a megrendelőt terheli. egyedi árajánlat kérése szükséges.
Minden jog védve!
menucross-circle